onsdag den 5. januar 2011

Paella med kylling og rejer

3 dl basmati-ris
1 brev safran (0,2 gram)
1 stort eller 2 små løg
1 squash
300 gram kogt eller stegt kyllingekød i tern.
200 gram pillede rejer
salt og peber
olie til stegning

Risene koges ved jævn varme, i ca 5 dl vand med 1 tsk groft salt og knust safran.

Løg og squash skæres i passende tern. Løget steges i olien og når det er blevet gennemsigtigt tilføjes squash og kylling og dette varmes igennem i ca 5 minutter.

Til sidst tilsættes ris og rejer og retten varmes igennem endnu engang.

Det bliver ikke meget nemmere og retten var en succes. Den indeholder ca 500 kalorier pr portion, hvilket er helt ok for et helt aftensmåltid. Mads spiste 3 portioner, men gik dog uden om squashen. Oscar kunne sidde og tage stykker op med fingrene, så han endte også med at spise en pæn portion og til Viktor tog jeg en lille portion fra og gav den en meget let omgang med stavblenderen og tilsatte olie.